Zonne-energie

Zonne-energie is energie die opgewekt wordt vanuit zonnestraling. De meest voorkomende toepassing is thermische zonne-energie. Dit betekent dat zonlicht omgezet wordt in warmte. Dit kan door middel van zonneboilers of zonnepanelen.

Zonneboiler

Zonne-energie wordt steeds meer toegepast bij het verwarmen van woningen en bedrijven. Naast verwarming van uw huis kan zonne-energie ook gebruikt worden voor de warmwatervoorziening. Dit kan door middel van een zonneboiler. U bewijst het milieu met zonne-energie ook nog eens een goede dienst.

Installatiebedrijf  Piet van Hilst maakt gebruik van de nieuwste, duurzame technieken die te combineren zijn met elke CV-ketel.
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een zonneboiler of meer informatie of advies.  Dit kan door het invullen van het contact formulier, of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Zonnepanelen

Naast zonneboilers installeren wij ook zonnepanelen. Een zeer effectieve manier om met zonne-energie om te gaan. Door de snelle vooruitgang van de techniek, zijn zonnepanelen ook voor de gewone mens bereikbaar geworden. Ondanks dat in Nederland niet altijd de zon schijnt zijn zonnepanelen al snel rendabel en extra aantrekkelijk daarbij zijn de rijkssubsidies.